http://shuttle.daug.net/patka/
Previous - Next
Tänään tulikin lähdettyä vähän myöhemmin ulos kuin eilen. Tarkoitus oli lukea tenttiin mutta kiitos nimeltämainitsemattoman Metropolia AMK:n loistavien tietojärjestelmien en saanut tiedostoja nimeltämainitsemattomasta tuubi-portaalista.
Vuorossa oli yleistä siistimistä, lokarit ym vintille piiloon. Työkalujen inventointi ja puhdistus on välillä järkevää sekin.
Tuulilasin sain irti, mutta viimeiseen irroitukseen piti pyytää pikkusisko avuksi. Sisko tuli sitten kuin tulikin pitkin kynsin auttamaan vaativassa operaatiossa.
Rintapellin irroittelussa meni hetki että löysi kaikki pultit. Sain rintapellin nostettua itse auton perälle ja siitä alas.
Taas joutui siistimään, ja työntämään rungon ulos. Tämä menee yksin vielä helposti, kuten myös lattian harjaus irtoliasta.
Auton veivaaminen toisinpäin pihassa olikin hikisempi operaatio, mutta siitäkin selvittiin.
Ja keula edellä talliin, pari kuvaa räpsien ja ajoissa sisään.

Seuraavaksi täytyisi vissiin rintapelti "perata" ja tutkia vauriot. Kuljettajan puolen jalkatila on aika huonossa kunnossa, mutta siihen saa korjauspalan.
Apukuskin puoli on paremmassa kunnossa, eikä varmaankaan vaadi toimenpiteitä. Muita pintaruostetta kummempia ruostevaurioita ei toistaiseksi ole siitä löytynyt.
Rungostakin alkaa löytyä vikaa. Bensatankin taaempi outtrigger on aika lailla ruostunut pystysaumastaan irti. Puskurin takana piilossa olleet runkopalkin päät meni ruuvarilla sisään.
Kuskin jalkatilan alta löytyi rungosta lisää muljuilua ja alkavaa levyjen irtaantumista toisistaan.

Pelottaa oikein mitä alta sitten löytyy kun saa rungon käännettyä.

Kohta pääsee sitä konettakin nostelemaan irti.. :-)

kuva vanhasta rouvasta muutaman viikon takaa
Rungossa oleva muljahdus
yleiskuva

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 264 since 01 Mar 16.