http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Viimeisestä päivityksestä onkin aikaa. Toivotaan että tästä vähän piristyisi.
Kaakkoissuomen Maalauskeskus ei vastannut joulukuun alussa lähetettyyn reklamaatioon joten paikanpäällä kävi vuoden alussa tavarantarkastaja. Papereita odotettiin hartaasti. Paperit kun sai kouraan saatiin sovittua Maalauskeskuksen kanssa heille maksettavasta palkkiosta. Onneksi siitä jäi riittävästi yli että saadaan korjautettua tekemättömät työt toisaalla.
Viimesen päivityksen jälkeen onkin tapahtunut vähän kaikenlaista.
Korin johtosarjat on tehtynä, johtoa menikin 50m pelkästään siihen. Kutistesukkaa toistakymmentä metriä, nippusiteitä ja hermoja.
Kaikki onkin tätä nykyä dokumentoitu (ei ollut parempaa tekemistä joulun pyhinä). Vanerointeja rakennettiin aika ahkerasti ennen joulua. Pari päivää siinä meni kun aherrettiin. Kolme 18mm levyä vesivaneria. leikattiin käsisirkkelillä sopivaan kokoon. Yllätyimme kuinka helppoa se loppuenlopuksi olikin. Donnaan sain uuden starttiakun (90Ah, CCA 800A), donnaan hankittu Exide omaan autoon ja oman auton akku donnan käyttöakuksi. Kyllä lähtee donna tulille ja helposti.
Tänään tapahtui taas lisää kun hinausauto saapui neljän pintaan pihaan. Eihän siinä varttiakaan mennyt kun donna oli lavalla ja matkalla Klaukkalaan. Itse lähdinkin hetken päästä perään.
Paikanpäällä sovimme alustavasti maalarin kanssa tehtävistä töistä ja hinnasta. Edellisestä tapauksesta viisastuneena kirjoittelen nyt viikonlopun aikana kirjallisen sopimuksen jonka käytän maalaamolla tulevalla viikolla. Tulee muutenkin käytyä useammin vilkuilemassa nyt kun auto on kohtuullisen likellä laitettavana :)

Seuraavan viikon projekti (opiskelun ohella, haittaa harrastusta) onkin ovien verhoilujen tekeminen. Asiaan hankittiin jo viime viikonloppuna nelisen metriä keinonahkaa. Vielä puuttuu n. 5mm vaahtomuovi ja vanerit alle. Tarkoitus oli käyttää vanhoja ovivanereita, mutta olivat niin kuppasessa kunnossa (1/6 käyttökelpoinen) notta männöö nekin uusiksi.
Releitten ohjauselektroniikkakin alkaa olla kohta valmis. Kaveri tekee piirilevyn opinnäytetyönä, viimeisiä silauksia ja koteloon sovitusta vaille valmis.
Kunhan kori on maalattuna viedään seuraavana ovet ja pisteosat maalaamolle jotta ne tehdään, jonka jälkeen ovien sovitukset hoidetaan samassa paikassa.
Meni muuten hetki laittaa noita saranoita, 12kpl. Kaksi laakeroitua saranatappia/sarana. Ja jokaiseen tappiin 14kpl 2,5mm kuulaa.. Tovihan siinä meni :)

Ruosteet korjaamatta. Vain yksi monista..
Tiivistemassat jätetty alle..
Vaneroinnit näyttää jo hyvältä
Ja viimeset vaneroinnit paikallaan.

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 9315 since 01 Mar 16.