http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Lomat on pidetty. Nyt pitäisi taas pakertaa auton parissa. Juhannus oli ja meni, uusi deadline ennen opiskelujen alkamista.
Viime keskiviikkona kimi tuli avuksi ja putsattiin maalattavat pinnat alustamassasta. Joiltain paikoin löytyi aika pahaakin ruostetta alta.
Sivuovien alta menevät täytyy putsata nyt kun kori on "ilmassa". Perjantaina ja lauantaina maalasin kyseiset paikat ferrexillä. Kyseiset paikat saavatkin ennen lattian asennusta massakäsittelyn.
Lauantai menikin mökillä kattoa purkaessa.
Tänään soitto wookielle ja menihän siinä tunti kunnes pääsi paikalle. Samalla pelipaikalle ilmestyi uusi apukäsi, Jesse James.
Ennen soittoa olin rakentanut tilapäisen bensatankin jerrykannusta ja nippusiteistä. Pelitti hyvin. Kyllä teki hyvää hurauttaa käyntiin pitkän hiljaiselon jälkeen.
Oma pätkä vietiin etukäteen takapihalle odottamaan, kyydissä tarvittavat pultit ja työkalut. Wookie kun tuli paikalle ajettiin alusta alas ja ryhdyttiin liinoilla sitomaan koria nostoa varten.
Meni hetki että saatiin se nousemaan kutakuinkin suoraan. Puhumattakaan että mallattiin alusta alle. Reilu tunti siinä kaikkiaan meni kunnes kaikki paino oli renkaitten varassa.
Sitten pultit esiin ja kori kiinni. Siinähän se päivä olikin. Donna uudelle parkkipaikalle, bensatankki irti ja ovet lukkoon.
Huomenna jatketaan.. Nyt sauna päälle.

Näin sain vihdoin etu"loksut" paikalleen
Niin tilapäinen bensatankkiratkaisu että se onkin jo purettu pois
Koppa ilmaan, vähän kenossa..
Auton mallaus alle meni vähän pitkäks..
Ja perutetaan alle
Vetoauto
Melkein, melkein..
Ja liinat löysälle
rouvaa pieni läpsy takapuoleen
alustakin joutui ulkoruokintaan..
pientä hienosäätöä vaille.

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 9315 since 01 Mar 16.