http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Päivä ensin töissä, iltapäivän päätteeksi matkahuollosta paketti ja hessumobiilista hakemaan sopivaa tiivistettä pakosarjaa varten (loctite 5920).
Koukkasin vielä vaihtoehtoisen pinnapultin myöhemmin.
Aloittelin perushommilla, pakosarja irti ja "asennustahna" pois. Enpä laita toiste. Putsasin sileäksi kummatkin pinnat, asetonilla puhtaaksi ja näin.
Puhtaille pinnoille loctiten 5920aa ja tiiviste väliin. Tarkistetaan että pinnat osuvat massaan eikä jää rakoja, hyvä. Ja eikun kiinni. Jäi kuva ottamatta, mutta on yllättävän ahtaassa paikassa.
Kun homma oli valmis siirryin kuskin puolen navan kimppuun. Suunnitelmissa oli laittaa yksi renkaan pinnapultti paikalleen ja selvittää mitä tehdä toiselle josta navan päästä osa kierteistä kateissa.
Kierteesen laitoin loctiten kovaa lukitetta. Luulis kestävän. Vajaisiin kierteisiin laitoin kokeeksi pinnapultin ja reilusti lukitetta. Huomenna selviää miten pitää, jos pitää.
Sataan nyyttöniin pitäs nykästä, toivotaan että pitää. Huomasin sitten että tälläkin puolella oli kengän "säätötappi" nöyrtynyt. Eikun laatikosta varakengät tilalle.
Ja sain tapeltua paikalleen kunnes huomasin että puuttuu peukalonkynnen kokoinen pala. Haitanneeko tuo? Parempi nuo kun vielä pitävät. Vanhat jääköön vara-varalle. Dynolla selviää jos tuo pieni puuttuva pala aiheuttaa ongelmia.
Kuvissa näkyvä mutteripultti kuuluu "astinlautaan" joka tulee pyörän navan ympärille. Yhdelle moiselle on tarvetta jos joltain löytyy ylimääräisenä moista.
Itsellä on se varmaan "jossain", mutta saa nähdä milloin sen löytää - jos löytää.

Etuoikealla alkuperäinen pinnapultti, taaempana pinnapultti josta osa kiereistä puuttuu (navan puolelta)
Tällaiset oli sitten "varapalat", saaneet jossain osuman väärään kohtaan.
Edelliset näitten tilalle
voi pientä, on jossain ihan muualla kuin missä pitäisi olla
Yksi tällainen hukassa, jos löytyy ylimääräisiä nurkista otan kyllä vastaan.

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 10700 since 01 Mar 16.