http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Viikonlopun aikana sain maalattua istuinlaatikon ja muut hytin osat. Vielä joutuu hieman paikkailemaan, mutta ne myöhemmin kun on kaikki paikattavat osat selvillä.
Vanhalle pinnalle riitti tinneripesu, ja hionta P800 paperilla. Tuuli haittasi pahasti, muttei pinnasta ihan mahdoton tullut.
Muuta en viikonloppuna tehnytkään.
Eilen käväisin hessumobiilissa hakemassa öljyä ja pientarvikkeita, sattui sitten kouraan myös tuollainen Exiden 77Ah akku starttiakuksi.
Tänään sain äiteen auton käyttöön ja kävin hakemassa riihimäeltä toivottavasti viimeiset osat maalauksesta. Toivottavasti sen takia ettei enää pitäisi olla enempää maalautettavaa - koko auton lisäksi :)
Samalla hain toisen pakosarjan poistieltä.comin Paavolta (suuret kiitokset!) jonka samantein vein Ko-Metiin pinnapulttien poraukseen.
Matkan varrella käväisin motonetistä hakemassa sähköjärjestelmän kilkkeitä. Relesokkelit loppuivat kesken, täytyy myöhemmin hakea lisää.
Loppuviikosta tulee muutenkin akkukaapelit, 70mm² ja 50mm² kaapelia. Sähköjärjestelmässä riittääkin rakentamista, jonnekin jopa 4mm² kaapelia häviöiden välttämiseksi.
Tänään sitten ruuvailin kiinni "selkänojan". Jotta sen saisi kohtuullisen tarkasti kiinni, pitää ovia mallailla. Ja eikun tuumasta toimeen. Ja kohta ovet olivatkin paikallaan, ja menivät kiltisti kiinni! loistavaa.
Tiivisteet puuttuu välistä. En vielä purkanut ovipahveja irti sen enempää että sai yläosan irti, mutta jännittää nähdä kuinka hapanta löytyy. Joutuu ainakin osittain maalaamaan uudestaan.
Samalla huomasin ettei vanha norsunharmaa sovi limestone-sävyn kanssa yhteen, joutunee verhoilemaan ovet uusiksi. Onneksi sillä ei ole kiirettä, onnistuu samaan aikaan kun auto on maalattavana.
Näyttää ihan realistiselta ajaa auto ulos autotallista loppuviikosta.

Tainnut jäädä työt kesken? löytyi ovipahvin takaa.
Riittänee starttiakuksi
Nämä pitäisi mahduttaa järkevällä johdotuksella hansikaslokeroon. Relesokkeleita tulee vielä muutama lisää
Ovetkin paikallaan. Yläosat pois jotta saadaan ulos autotallista :)
Tarkkasilmäinen huomaa että jotain puuttuu. Samoiten huomaa että ovipahvit taitaa mennä verhoiluun..
letkulle täytyy tehdä jotain, ei tee hyvää että ottaa tuohon kiinni

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 9315 since 01 Mar 16.