http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Viime aikoina ei ole paljoa tapahtunut, kun a) ei ole aikaa b) ei ole osiakaan mitä pultata kasaan.
Tänään oli sovittu lähtö töitten jälkeen hakemaan renkaita. Essolta ensin kokeilemassa kärryssä oli edellinen vuokralainen kytkenyt piuhat ristiin rastiin, joten toinen kärry perään.
Ajoimme ensin noin 30km kohteesta ohi, ja samat takaisin kunnes olimme perillä missä pitikin olla.
Vuokrattu koppikärry olikin näppärä, saatiin kaikki viisi rengasta sisään kunnes tarkistin renkaan merkinnät. LT305/70R16. Siis 305/70R16. Eikä 305/85R16.
No, oli käynyt inhimillinen virhe ja myyjä muistanut väärin. Sattuuhan sitä :). Onneksi löysimme moottorista puuttuvan osan öljynsuotimeen.
Tuli siis pienelle kilkkeelle kilometrejä ja taisi se kärryynkin mahtua.. ;). No, teimme kuitenkin kaupat vanteista, jotka haen ensi viikolla.
Mukaan tuli kuitenkin 9.00x16 kumilla oleva vararengas, jotta saisi hieman käsitystä koosta ja sittemmin mahtuu vanteetkin autoon.
Nyt heräsi _taas_ kysymys renkaista, huomenna soittoa offivarusteeseen josko fedimoita löytyisi. Myös muutkin vinkit 9.00x16 kokoon otetaan vastaan.
Vaatimuksina siis: väh 35" todellinen halkaisija, 16" vanne ja sitten ei mielellään pinnattuja. Mutta ei niitä taidakaan olla helposti saatavilla..
Tänään sitten laitoin jarrukilvet kiinni taka-akseliin, ja kuulat etuakseliin. Samalla ymppäsin tiivisteen öljynsuotimelle paikalleen.
Enempää ei tänään ehtinytkään.

Tämä uupui öljynsuotimelta
ja se asennetaan näin
Kuulat, toinen loppusilauksen saaneena
Taka-akseli. Onpa se pölyinen..
Etuakseli ja kuulat
9.00x16 225/75R16 renkaan vieressä.

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 9315 since 01 Mar 16.