http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Olipa taas pitkä päivä. Kympin pintaan tiskikoneen korjaaja paikalle, tiskikone kuntoon.
Sen jälkeen siskon focus leimalle (lamppu piti ensin vaihtaa) - ja läpi. Hämmentävää, eikö?
Kotiin, hetki ihmettelyä (kartat läppäriin) ja menoks kärryä hakemaan.
Sama kärry kuin runkoa viedessä Kivenlahden Teboililta. Koukku on pätkässä aika korkealla joten piti aina NOSTAA kärry kuulaan.
Nokka kohti Keravaa (oli muuten hemmetin liukasta) ja perillä kärry parkkiin, lohko konttiin ja rahat tiskiin.
Mitä teetettiin? Kampuran kaulat, hoonaus, venttiilityöt pakoventtiileille. Kärry takas ahteriin, läppäristä vilkaistiin ajoreitti Riihimäelle ja menoksi.
Riihimäellä runko nostettiin kyytiin, raha vaihtoi paikkaa ja matka jatkui isoäidin luo teelle. Tekivät Metallirakenne Lehmuskannalla aikamoisen urakan, 800kg hiekkaa oli mennyt puhallukseen.
Maalipinta kiiltävä musta, TM102. Rauhassa köröttelin kotia päin, kolme minuuttia ennen sulkemista Hessumobiiliin hakemaan asetonia ja tiivistemassaa.
Kolmen kilometrin päästä kärry kotipihaan parkkiin, jerrykannusta bensat tankkiin ja Essolle. Essolta 10ltr dieseliä kannuun ja pikkusiskoa noutamaan.
Kotimatkalla otettiin vielä isosiskokin kyytiin. Pääsin kotiin ja sain ruoan mikroon kunnes Morelius ilmestyi pihaan. Murkinat lärviin ja haalarit niskaan.
Siivottiin autotallia, tehtiin löydöksiä ja siivottiin lisää. Sitten otettiin lohko autosta talliin ja hilppeet hyllyihin.
Kun nostatte lohkoa pukille, irroittakaa se pyörivä "hämähäkki". Laittakaa se lohkoon kiinni rauhassa ja nostakaa takaisin paikoilleen. Ei tartte ku yhen värkin osua reikään. Sekin reikä iso eikä ole kierteitä.
Auto pois oven edestä, lava hollille autotalliin ja kärry oven eteen. Apurunko pois rungon päältä ja runkoa sisään autotalliin.
Kyllähän se kahdestaan liikkuu, joskin 30cm kerrallaan. Ihmeteltiin jonkin aikaa, sen kummemmin mitään tekemättä. Laitoin pätkästä jääneet jousten takapuslat (runkoon) kiinni. Sopiikohan vai onko pitkässä eri..
En ees uskaltanu katsoa mittarista paljonko tuli kilsoja, mutta bensaa ainakin paloi. Nakersihan se vähän iltayhdeksän jälkeen lähteä 20km päähän kärryä viemään.. Ja liukasta oli.

Lohko, männät ym auton takakontissa
Runko kärryyn nostettuna
Lohko pukissa kiinni
Pientä palapeliä..
Männät likoomassa dieselissä.
Kuva ei esittelyjä kaipaa..

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 9315 since 01 Mar 16.