http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Eilinen päivä meni.. no lyhyesti sanottuna ohi. Kerkesin herätä kunnes työ kutsui, pääsin kotiin ja putsasin tunnin verran laatikoitten kuoria kunnes piti taas lähteä töihin.
Ja myöhään tulin niin väsyneenä etten enää mennyt tallin puolelle. Tänään taas olin puolet päivästä vaalilautakunnan hommissa, kerkesin sentäs jotain tekemään.
Kytkinakselin laakeri lähti kohtalaisen kivuttomasti irti, lämpöä ja raakaa voimaa. Takaisinasettelussa sattui pieni mämmi. Öljysuojaprikka meni väärinpäin.
Vetolevyä ei ollut saatavilla, joten lunta pääakselin kuppiin ja odottelua. Ja lisää lunta. Lämpöä kevyesti laakerin sisäkehälle ja varovasti naputellen, kokoajan kohtaa vaihtaen lähti laakeri irti.
Prikan kääntö ja takaisin paikoilleen. Takaisinlaitto ei ole niin paha rasti, pääsee lyömään suoraan sisäkehään puuklossilla. Vielä on mutteri kiristämättä. Jollain ilveellä siihen pitäisi saada 100+Nm...
Eikä pääse mitenkään hylsyllä käsiksi, ei ole sellaiseksi tehtykään.
Samaan rahaan laitoin etuvedon kuoriin laakerin sekä akselin ja vivustot. Vivusto vaati vähän huomiota teräsharjalta mutta taas pelittää.
Kytkinkoppaan ruuvasin kiinni sivuakselin laakerin. Nyt sitä huomaa miten huono muisti onkaan, sai tovin keksiä missä järjestyksessä osat olivat ja millä oli kiinni :p
Huomisen projektiksi jää ainakin sivuakselin perän laakerikehän irroitus. On kuorien pohjalla joten saapi nähdä miten moisessa onnistuu..
Kyseinen laakerikin on vielä hankkimatta.. mutta kerkiää sitä.


Etuvedon laatikko puolivaiheissa, vielä puuttuu kardaanin lähtö ym..
Kytkinkoppa on aika mukavan puhdas, kelpaa asettaa takaisin :)
Jakovaihteiston kuoret sekä päävaihteiston kuoret
Vaihteiston kytkinakseli. Laakerin ja rattaan välinen prikka kannattaa ihan oikeasti laittaa oikeinpäin..

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 5966 since 01 Mar 16.