http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Päivä alkoikin passelisti, piti viedä toinen auto toisaalle ja hakea avaimet postista. Matkalla kävikin mukavasti kun soittivat että kännykkä oli tullut huollosta.
Ei muuta kuin kaikki kerralla. Ja sopiihan se avain lukkoon! Kotiin kun pääs ei muuta kuin vatsa täyteen ja talliin.
Ensin meni pari tuntia avanttia käynnistellessä, -20 pakkasta ei yllättänyt. Akun välillä lataillessa työnsin käsipelin rungon ulos.
Ei muuta kuin nostopisteiden soveltaminen ja nostamaan. Mutta eihän se jaksanut nostaakaan koko vaihteisto+moottoripakettia. Ja taas mietittiin.
Pakkasessa sitten aski irti moottorista. Ja moottoria nostamaan. Pienen suostuttelun jälkeen se moottori lähti kuin lähtikin irti. Tappioina paineasetelman painelaakerin keskiöintirengas(?). Olihan se menossa vaihtoon muutenkin mutta silti..
Koukuissa roikkuen talliin, paineasetelma, vauhtipyörä ja vauhtipyöränkotelo irti jotta sai pukkiin kiinni. Ja hommia jatkamaan vaikka sisältä ilmoitettiin ruuan olevan valmista..
Tässä vaiheessa huomasin että vaihteistolla oli tukivarret runkoon. Nopeasti irti ja vaihteistoa nostamaan. Ja taas kanitti. Pakokaasuejektori-alkuimulaite oli tiellä. Kanki väliin ja painoa päälle, lähtihän se. Ja lavalle.
Lava taas rungon päälle ja auto sisään. On muuten mielenkiintoista ohjata rautakangella rengasta vääntämällä :P

Tappioksi menee myös yksi öljy(?)putki joka meni öljypohjasta ilmeisesti vesipumpulle. Pitää selvittää mitä on mennyt ja minne. Pumpun vaihteistolle tai sitten jäätymisenesto.
On se niin mukavaa kun joku on valmiiksi irroittanut jotain..

Parin tunnin uurrastus palkittiin näin
Ja tilalle jäi vain ammottava aukko.
Kohtalaisen siistin näköinen kytkinkoppa - Ja offipajalle tiedoksi minkälainen kytkin värkistä löytyy :)
On se ihan julmetun iso. Tarkkasilmäinen huomaa tasavirtalaturin..
Vaihteiston runkokiinnike, Ei sovi tavan kumityyny?
Tällainen jäi jäljelle toiselle puolelle.
Ei sitä tälläKÄÄN kertaa selvitty ilman mämmejä. Tuo piti muistaa irroittaa toisesta päästä.. Noo, alipaineputki tehostimelle.
Avain lukossaan

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 9315 since 01 Mar 16.