http://shuttle.daug.net/donna/
Previous - Next
Tänään työt aloitettiin siinä neljän huitteilla. Aamulla piti siskon foordi viedä korjattavaksi (niin paljon sähköheebeliä tuollaisessa '99 vuosmallin autossa etten koske.).
Päivän aikana oli tarkoitus saada loput "seat boxista" irti, sekä rojut jonnekin muualle kuin rungon päälle.
No. Toisin kävi. Seatboxi lähti irti, samoiten rintapelti. Rintapellissä on vielä pari hassua palikkaa jäljellä, ne joku toinen päivä auki ja tuon voisikin jo maalauttaa.
Tai sitten maalaa itse ;) Mutta olisi kuitenkin käsittelyä varten valmis. Purkutöiden yhteydessä löyty kotieläimiä, jonkinsortin mato oli elänyt lehtien seassa rintapellin kinkamilla.
Eikä noissa muissakaan paljoa ole jäljellä ennenkuin voisi käsitellä.
Ohjausvaihteesta löytyi paljonkin väljää. Harmillista kyllä tuossa on FC/1ton simpukka, johon ei käy tavan simpukan osat. Toivottavasti varaosista löytyisi FC:n simpukka..
Tai sitten selviäisi kuulien vaihdolla.. Pitänee ottaa selvää.
Päivän aikana sain myös aikaiseksi viedä lämmittimen ja jäähdyttimen Kinaselle tarkastusta varten. Toivottavasti ei tule mitään ikäviä yllätyksiä..
Samoiten tilasin virtalukkoon uudet avaimet autonavain -nimisestä liikkeestä.

6cyl linjassa oleva tehostin. Mielenkiintoinen kapistus..
Kone komeudessaan. Vasemalla etualalla näkyy 4WD ja jakolaatikon kepit.
Runko kohtalaisen paljaana. Kunhan saadaan tuosta noita romuja vietyä muualle säilöön otetaan vähän paremmasta kulmasta vastaava kuva.
Rostoffia pulttien ja muttereitten sekaan. Tuolta on sitten aikanaan mukava kaivaa sopivat pultit ja mutterit oikeaan paikkaan. On meinaan pari ylimääräistä ja joitain puuttuu..

Previous - Next
© 2005-2009 Martin Koskinen, John Morelius, Kimi Nyberg, Anssi Sajama.

You are visitor number 9315 since 01 Mar 16.